Ponç Pons, sempre savi, sempre fidel al seu estil

Fa ja uns anys, diria que el primer o el segon que era a Barcelona estudiant, el diari Menorca va publicar un article d’en Ponç Pons on xerrava de Menorca, dels sentiments que li produia el fet d’haver nascut i viure a Menorca, i d’una extranya enfermetat que ell anomenava illomania.

Des de llavors, cada cop que he llegit algun text seu, m’he quedat reflexionant llarga estona sobre moltes de les seves idees, pensant que, segurament, si al món hi hagués més persones que pensen com ell, la nostra societat sería molt diferent.

Aqui us deixo l’enllaç d’una entrevista que li fan al diari Ultima Hora.

http://ultimahora.es/menorca/noticia/noticias/local/mi-mundo-no-es-de-este-reino.html

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.