De joventuts diferents i pilotes perdudes

Un de ràpid després de massa tems sense escriure!
Que ens queda si els al·lots ja no poden jugar a futbol o anar en bicicleta per ses places? Que jo recordi, sempre hi havia pilotades, avis emprenyats, pilotes que creuaven es carrer i fillets que hi anaven al darrere sense mirar si venien cotxes, genolls pelats, chuts de cama torta que anaven a parar a cas veí, cadenes que es sortien de puestu… En fi, lo que sol passar (o almenys solia passar) quan un es fillet… Serà que els temps canvien.
Ben d’acord amb en Dino!
http://www.menorca.info/opinion/457862/futbolistas

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.