Instants fugaços

Fa molt temps que no escric res a aquest blog -crec que no és sa primera entrada que començo aixi…
Avui m’han entrat ganes de tornar-hi i aqui estic. Realment hi ha molts temes sobre els que podría escriure, però cap em crida especialment l’atenció. Serà degut a l’excés d’informació al que ens enfrontem cada dia. Sembla que tot està dit, però es diuen moltes xorrades. Tot és superficial, res s’analitza en profunditat per falta de temps o espai, falta reflexió. El que avui és molt important, demà ni serà noticia.
A veure si aconsegueixo escriure una entrada per setmana, com a mínim. Serà el meu propòsit.
De moment aquesta setmana ja he complert!!

Comments 2

 1. Toni Macías wrote:

  A vore! Jo es meu vaig agafar un bon ritmet unes semanes y pum, de nou un paron xD
  aixi que a vore si tens mes sort xD
  y a vore si quedam un dia! que ara que vaig a clase per les tardes no xerram mai 😛

  Posted 03 Dec 2007 at 7:58 pm
 2. Carlos wrote:

  Hola Toniet!!

  Si que hem de quedar si, però ara estic d’examens ja. A veure si després de vacances feim un parís!

  Una abraçada!

  Posted 07 Dec 2007 at 11:25 am

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.