Change (no té res a veure amb USA)

Dies d’adeus, besades i abraçades a Barcelona. Dies d’aclarir ses darreres cosetes i tenir-ho tot apunt per partir.

Comença una altra aventura, queden coses enrere i en vindran altres de noves. Així és sa vida.

¿No heu tingut mai sa sensació de que ses coses canviaran i no serà tot com era abans?

Durant els darrers quatre anys a Barcelona, hi ha hagut canvis, i tant que si, però fins i tot així, ses coses eren més o menys iguals. (Canvi de pis, relacions que s’acaben, amics que veus menys… han estat canvis, però no suposaven un canvi radical de vida)

Em sembla que aquest any i tot el que vindrà després serà totalment diferent al que he viscut fins ara. Entorn completament diferent, entrada al món laboral a la vista, incertesa… En definitiva, sa sal de sa vida!!

Per natura, els humans som reticents als canvis, pel que impliquen d’incertesa i de que ens trobem en situació pitjor a la prèvia. Tots els canvis impliquen rompre amb coses, ja siguin persones, rutines, formes d’actuar… Per exemple, la gestió del canvi a l’empresa, com gestionar les traves que posa la gent als canvis, és una qüestió molt important i el fet de que es faci bé o malament pot suposar l’èxit o el desastre en un determinat procés de transició.

En fi, que toquen canvis. Esperem mantenir ses coses bones de sa situació actual i agafar-ne també de bones de sa nova. I que ses ruptures siguin mínimes.

Demà sobre aquesta hora estaré apunt d’aterrar a Edinburgh! Ja aniré contant.

Comments 3

 1. Xineta wrote:

  “Adaptar-se o morir”. Es canvis sempre fan por, és cert, però també fan il·lusió i emoció per allò desconegut o mig conegut, allò que és incert. Té sa seva gràcia, segons com t’ho miris.
  Et desig molta sort en aquesta nova “aventura” com tu dius. Esper que es “trossets de Menorca” te serveixin en es moments d’enyorança jeje!
  Fins prest!

  Posted 19 Sep 2008 at 8:21 pm
 2. héctor wrote:

  La verdad es que es un momento interesante el que vamos a vivir este año, un punto de inflexión en nuestras vidas aunque quede muy tópico decirlo,seguro q más para ti por el hecho de irte, pero a la larga igual de importante para todos. Yo personalmente también creo que este año todo va a cambiar, y hay que disfrutar de lo que nos queda y lo que está por venir, porque efectivamente esta es la sal de la vida como tu dices. Y que sería de la vida sin esa incertidumbre de la que hablas, consciente de q tu futuro va a venir determinado por unas decisiones que en ocasiones son irreversibles y por lo que en consecuencia debemos dar lo mejor de nosotros mismos. Hay que disfrutar de estos momentos porque son nuestros y únicos.
  Disfruta por tierras escocesas 😉
  Te espero para econometría II
  1 abrazo

  Posted 19 Sep 2008 at 10:44 pm
 3. Carlos wrote:

  Hola Xineta,

  es trossets de Menorca em serviran, però St Andrews s’assembla a Menorca amb uns quants graus menys!! Té platja, vent, natura… Crec que m’hi trobaré bé. :)

  Héctor,

  ya estoy en tierras de William Wallace! De momento todo muy bien! Econometria II la haré aqui. Contabilidad Financiera en Bcn.

  Un abrazo

  Posted 21 Sep 2008 at 6:00 pm

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.