Fire alarm!!!

Avui sobre les sis i mitja del matí, mentres estava plàcidament dormit, ha començat a sonar una ensordidora alarma d’incendis. M’he aixecat ràpidament, m’he ben tapat (a fora feia color de fer una bona fresca), m’he posat un gorro i he anat tranquilament cap a sa sortida d’incendis, seguint les instruccions que m’havien donat quan vaig arribar a la residència.

Sort que m’havien avisat de que aquesta setmana hi hauria un simulacre d’incendis i m’he pogut vestir bé!!! Alguns pobres que no s’havien enterat de sa jugada han sortit en roba interior i s’han congelat, ja que hem estat uns vint minuts afora fins que s’ha acabat el recompte i hem pogut tornar entrar.

Esperem que no hi hagi cap alarma real!!!

Comments 6

 1. xineta wrote:

  Si, sort q no era real…però no entenc com no t’has quedat dormint, jeje! Mira q aixecar-te a les 6:30h!

  Posted 02 Oct 2008 at 1:09 pm
 2. Carlos wrote:

  Ufff, no vulguis saber lo molt que es sent sa punyetera alarma!! Val més sortir as carrer, que si no et tornes locu!! :)

  Posted 02 Oct 2008 at 4:00 pm
 3. Lenita wrote:

  jajaja! ja te veig jo sortint de s’habitació amb tota sa teva tranquilitat!! 😉

  Posted 02 Oct 2008 at 4:45 pm
 4. Carlos wrote:

  Sa veritat es que anava mig adormit. M’he deixat sa porta oberta i tot!!!

  Tranquilitat perque sabia que era un simulacre, si no ho saps, et pegues un bon sustu!! :)

  Posted 02 Oct 2008 at 4:48 pm
 5. Maria wrote:

  Pel que he vist deus estar a Hamilton Hall, no? Jo vivia a New Hall… i també vam patir fire alarms a qualsevol hora, a les 3 de la matinada, a les 7 del matí… al final ja optàvem per sortir amb l’edredon i tot! En 3 mesos crec que en van sonar 4 o 5!

  Posted 12 Oct 2008 at 4:45 pm
 6. Carlos wrote:

  Maria,
  jo de moment només n’he hagut de sofrir una, per sort!!!
  Hi ha un munt d’avisos de coses que no s’han de fer perquè no soni s’alarma!!!

  Posted 12 Oct 2008 at 5:15 pm

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.