Lochore

Avui matí tenia previst anar a navegar a Lochore amb els del Sailing Club de l’universitat. Els dissabtes organitzen sessions de dinghy i em fa ganes aprendre’n, aixi que m’he aixecat prest i amb ganes. Però quan he descorregut ses cortines, he vist que no feia el millor temps per aprendre a navegar: el cel era ben gris, ploginava i feia molt de vent.

Aixi i tot, he berenat fort i m’he dirigit al punt de trobada. Tothom era allà, fet que demostra que aqui no es poden deixar de coses per culpa del temps, ja que no es faria res mai!!! 😉 Ens hem repartit entre els cotxes que hi havia i cap allà! Era la segona vegada que anava en un cotxe britànic, però la sensació d’anar a l’altre banda de la carretera i que el conductor es troba a la dreta encara s’em fa ben extranya.

Una vegada a Lochore, els responsables han decidit que feia massa vent per aprendre a navegar, aixi que finalment hem fet una classe de teoria que no m’ha anat gens malament per aprendre alguns noms de les parts d’un vaixell que ja sabia en català però no en àngles.

Encara que no hem pogut navegar ni veure massa el paissatge, Lochore m’ha semblat un lloc molt polit per navegar, rodejat de natura. Segur que navegar allà amb un vent acceptable i un bon sol ha de ser molt xulu!

Avam si la setmana pròxima el temps es porta millor!

P.d. He començat a sentir coets des de s’habitació, he anat a sa finestra que dona a s’Old Course i, efectivament, hi havia focs artificials. Suposo que com a clausura del Alfred Dunhill Links Championship que s’està disputant aquests dies per aqui. Ben polits els focs!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.