Highlands & Whisky Tour

Avui ha tocat sortir de Saint Andrews per descobrir un poquet del fantàstic paissatge escocès i visitar la destil·leria de whisky més antiga d’Escòcia i, per tant, del món.

Realment, els espais naturals escocesos son espectaculars. Et trobes immensos camps verds on hi pasturen milers de vaques i bens, arbres altíssims, montanyes colorides de totes les tonalitats degut a les fulles dels arbres, runes de catedrals de centenars d’anys, rius amb catarates rugents i moltes sensacions i imatges que es fan díficils d’explicar amb paraules.

La destil·leria, on es fa part del whisky The Famous Grouse, ha estat ben interessant per conèixer com es fa “l’aigua de vida”

Us podeu imaginar a un típic escocès assegut a sa cadira blanca bevent whisky en calçons curts i camiseta de mànega curta? Jo si. N’hi ha algún que es passetja pes càrrers amb un bon fred igual que si anès per Punta Prima a s’estiu!!

Comments 2

 1. Maria wrote:

  Des d’Illencs.com he arribat aquí perquè he llegit “Saint Andrews”! Hi vaig fer un trimestre d’Erasmus, al 2005. I he de dir que, després de Menorca, és el meu lloc preferit del món. I Escòcia és preciós, si ets per allà no deixis d’anar a Inverness.
  Ah, i aniré llegint el bloc, que sembla la mar d’interessant.

  Posted 12 Oct 2008 at 4:33 pm
 2. Carlos wrote:

  Hola Maria!

  Jo encara duc poc temps aqui, però crec que Escòcia estarà molt amunt a sa llista de llocs preferits.

  Tindré en compte sa recomanació d’anar a Inverness!! Gràcies!

  Posted 12 Oct 2008 at 5:12 pm

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.